Styrelse

Karl-Johan Karlsson 
54 år, ordförande och grundare

Jag heter Karl-Johan Karlsson och är ordförande och en av verksamhetsansvariga för Bergslagens biståndsförening. Startade detta projekt då jag tror att ett av dom bästa sätt att stödja en människa är att kunna erbjuda en möjlighet till egen försörjning och då också kunna få kontroll över sin tillvaro.

Levde själv i många år med missbruk och såg vikten av att när man genomgått behandling och vill leva ett nyktert liv, att det då finns vettig sysselsättning och gemenskap. Kan vi sedan stödja skyddade boenden och ge kläder och prylar man behöver för att bygga upp sitt hem, så kanske vi kan förändra innehållet i människors liv.


Angelica Källström 
41 år, ledamot och administratör

Jobbar på en förskola om dagarna och min roll i föreningen är huvudsakligen det administrativa så som pappersarbete och det ekonomiska, men jag kommer även att vara på plats i butiken en gång i veckan.

Jag engagerade mig i Bergslagens Biståndsförening därför att alla ska ha en chans att kunna skapa sig en egen försörjning, och kunna känna sig trygg i sitt eget hem. Gillar att arbeta strukturerat så att ha ansvar för föreningens administration passar mig bra.


Björn Ramstedt 
59 år, kassör

Jobbar på DHL och jobbar med facklig rättvisa i arbetslivet. Gillar att hjälpa personer i underläge.


Therese Lundgren 
42 år, ledamot

Jag har lång historik av sjukskrivning pga värk i kroppen och har därför haft svårt att få arbete. Ett arbete är viktigt för både försörjning och en mening med livet. Jag känner att BBF är till för oss utsatta i samhället och jag vill vara med och stötta det arbetet.