Kategorier
Second Hand Hällabrottet

Lyckad butiksöppning

Igår var det äntligen dags för butiksöppning av Bergslagens Bistånd Second Hand i Hällabrottet, och en lyckad sådan dessutom – en spännande, rolig och efterlängtad dag för oss som jobbar i föreningen men främst för alla nöjda och glada kunder som kom. Det blev många fina möten och samtal och det märktes att det lokala stödet är stort vilket både värmer och peppar oss till att fortsätta med det vi gör.

Vi vill tacka alla varmt som på olika sätt bidragit till att vi kunnat öppna vår butik i Hällabrottet och alla som kommer fortsätta vara delaktiga för att vi ska kunna driva den vidare – antingen som inlämnare eller som kund (eller varför inte både och? 😃).

Vi, å vår sida lovar att göra vårt allra bästa för att erbjuda ett bra sortiment med fina varor till bra priser och göra allt för att ni kunder ska känna er nöjda och glada med era besök hos oss 🤗

Vill du bli en i gänget och volontärarbeta med oss? Skicka iväg ett mail till vår facebook, ring Karl-Johan på telefonnummer på nummer 070-948 02 05 eller skicka iväg ett mail till info@bergslagensbistand.se – tillsammans kan vi göra skillnad för människor i behov av hjälp och stöd ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *